Dodatki, Posiłki, Śniadania, Wegetariańska Świąteczna pasta jajeczna 13 kwietnia 2020 Składniki na 6 porcji: 6 ugotowanych na twardo jajszczypiorek lub zielona cebulka3 łyżeczki chrzanu4 łyżki majonezu1 łyżka posiekanej rzeżuchy150 gramów jogurtu naturalnegoroszponka (opcjonalnie)sól i pieprz do smaku Sposób przygotowania: Jajka obieramy i rozdrabniamy widelcem lub malakserem.Szczypiorek siekamy, a rzeżuchę siekamy.Do miski wrzucamy jajka, szczypiorek, chrzan, rzeżuchę, majonez i jogurt naturalny. Wszystko dokładnie mieszamy.Solimy i pieprzymy do smaku. Dekorujemy z góry umytą roszponką. Poprzedni Wegajonez Nowszy Faszerowane jajka w skorupkach Może Ci się spodobać Marokańska herbata miętowa 16 kwietnia 2020 Chilli sin carne 16 marca 2020 Które sery są odpowiednie dla wegetarian?- część druga 28 maja 2020 Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedziTwój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Komentarz Δ